Mælkebøtteengen

IB født okt.2003 Aflivet dec.2006 Ibber du var en stille "mand" med en meget stor persolighed og charme. Hyg dig på mælkebøtteengen. Jeg vil altid savne dig min skat.

Birger født jan.2003. Død maj 2007. Du var bare anderledes, du tog alle med storm, fordi du var så glad,nysgerrig og kontaktsøgende. Du har efterladt et stort tomrum kære Bivsen.

Oda født juni 2004. Aflivet maj 2007. Oda var min første unge af egen avl. Du var nok lidt " usynlig " men du var der.Du fik en stor urinsten og havde voldsomme smerter. Jeg valgte at lade dig få fred. Kære pige det var hårdt at sige farvel.

Cleo født oktober 2005 Død marts 2008. Min dejlige Cleo hvor er jeg dog ked af at du ikke skulle blive ældre, men tandproblemer af den slemme slags er ikke til at spøge med så du fik fred. Ha´det godt dejlige tøs.

Bertha født ca.2002. Aflivet jan.2006. Kære lille Bertha du havde ikke fået den omsorg og pleje du havde krav på da jeg overtog dig. Et kæmpe stort krater på din ryg vidnede om en masse grødsvulster som aldrig var blevet behandlet. jeg fik dig opereret og din ryg helede fint, men du skrantede hele tiden og jeg valgte at give dig fred min lille pige. jeg håber inderligt at du nød din tid her hos mig. Ha´det godt min lille skønhed. Desværre havde jeg kun dette billede af dig.

Carla født jan.2005. Aflivet aug.2007. Carla var en dejlig stor pjusket pige med det dejligste sind. Carla fik alvorlige problemer med sine tænder og måtte aflives. Dit liv blev alt for kort, jeg troede du havde mange år endnu. God tur til mælkebøtte engen min dejlige pige. Vil altid huske og savne dig.

Ingolf født august 2004. Søn af Ib og Ebba. Aflivet d.8-2-08. Idag måtte min kære lille Ingolf aflives pga.tandproblemer, jeg vil savne dig min kære lille dreng som altid var så glad og livlig du blev aldrig rigtig voksen, men forblev pjattet og sjov lige indtil for et par dage siden. Nu var dit liv ikke værdigt mere og vi to måtte ta´afsked. Nu skal du hen på mælkebøtte engen til din far Ib og din søster Oda og alle de andre dejlige marsvin som har levet deres liv her i marsvinehytten. Ha´det godt lille Ingsel.

Gurli født ca.2003. Død okt. 2005. Du var en lille fin sort dame som flyttede ind hos mig da du var ca. 2 år. Du var syg da jeg overtog dig. Jeg fik dig opereret men du det klarede du ikke. Jeg savner stadig dine små " trut ". Ha´det godt min smukke lille pige.

Coco født januar 2003. Overtaget 2005. Aflivet juli 2008 Kære gamle Coco er taget afsted til mælkebøtte engen. Stor stille og rolig var du selv da du på dine gamle dage blev næsten blind tog du det hele med ophøjet ro. Det eneste du forventede var at man lige talte stille til dig inden man tog dig op, for du kunne jo kun skimte. Det var svært at lade dig ta´afsted min dejlige tøs.

Valborg født d. 4-7-04. kommet til mig d. 14-12-06. Aflivet d.2-5-09. Valborg var min første cuy, hun blev lam i bagkroppen og blev aflivet 2-5-09. Du var en dejlig stor pige og jeg faldt for dig fra det øjeblik jeg åbnede kassen du kom i fra Tyskland. Du har givet mig de dejligste unger så dine skønne gener lever videre hos dine dejlige børn som bor hos mig, og hos mange andre. Jeg vil altid huske dig min dejlige store" Valle " .

Petra født oktober 2003 Aflivet d. 15-6-2009 Min dejlige Petra er blevet aflivet idag, pga. en kæmpe knude på halsen som bare voksede helt vildt. Du var det dejligste lille " vildsvin " ( du lignede sådan et ) nysgerrig og kærlig. Jeg kommer til at savne dine små trippende futter, når du kom på besøg hos mig i computerrummet. Hyg dig dejlige pige med alle de dejlige marsvin og mælkebøtter på engen.

Arnold født ca. august 2004. Fundet på Amager fælled feb.2005. Aflivet d.15-4-10. Arnold var en lille fyr med et iltert temperament, viste altid hvad han ville og ikke ville, men den dejligste dreng som aldrig kunne finde på af bide. Jeg er glad for at jeg fik lov at beholde dig i næsten 6 år, og jeg vil altid bære dig i mit hjerte. Det var så hårdt at ta´afsked med dig, men nu er du fri, lille Noller.

Elmer født januar 2008 Aflivet maj 2009 Lille søde Elmer, selvom der desværre ikke findes et billede af dig betyder det ikke at du var mindre elsket. En lille tynd hvirvel fyr som var så stille og forsigtig, og som Futte elskede fra første sekund. vi savner dig allesammen. Spis alle de dejlige mælkebøtter og leg med alle de andre på mælkebøtteengen. Mor elsker og savner dig.

Ludvig født d. 29-1-07. Aflivet d. 2-10-09. Min dejlige Ludvig måtte jeg tage afsked med idag pga. tandproblemer. Du var bare mors dejligste dreng altid nysgerrig og altid klar til at smage på noget nyt. Ha´det dejligt på engen hos din mor og alle de andre som har boet i Marsvinehytten, det bliver svært at undvære dig og det var vanvittigt hårdt at sige farvel, snøft !

Mathilde født ca. juli 2005 Aflivet 20-11-09 Mathilde købte jeg på internatet i Rødovre. Jeg faldt for dig med det samme, du var blevet indleveret fordi din familie ikke ville have dig længere. Jeg købte dig og du var den dejligste pige, som kunne med alle de andre tøser du skulle bo sammen med. D. 20-11-09 var du meget sløj og du fik fred, tak for den tid vi fik sammen dejlige pige, det var svært at sige farvel. ha´det godt tøs !!

Maren født sept. 2005. Købt på Hillerød internat 22-1-06. Aflivet marts 2010. Lille Maren, jeg hentede dig på internatet hvor du sad helt alene i katteafd. Du hed Maren marsvin og det blev du ved med. Du har fået nogle skønne unger her hos mig og du har været en skøn pige. Du har stået som noget helt specielt for mig fordi du var godheden selv. Du blev dårlig og jeg fandt ud af at problemet var dine tænder, du kunne ikke spise og du fik fred. Tak sødeste Maren for den tid vi fik sammen, du vil aldrig blive glemt.

Ebba født okt.2003. Aflivet d. 26-5-10. Min gamle tøs jeg havde længe bemærket hvor gigtplaget du var blevet, men du var stadig glad og spiste godt, men d. 26 maj havde du det så dårligt at det var tid for dig at rejse til mælkebøtteengen. Du er indtil videre det ældste marsvin jeg har haft og jeg er glad for at du blev hos mig i alle de år, din mand og dine 2 unger er forlængst draget afsted, og nu bliver i en lille familie igen. Ha´det godt min dejlige pige, jeg vil altid savne dig.

Rosa født 17-2-2010. Død d. 26-8-10 Dejlige Rosa det var alt for tideligt du skulle herfra, men en forfærdelig fald ulykke som var min skyld satte en stopper for dit liv. UNDSKYLD min dejlige pige, jeg er ved at gå til af dårlig samvittighed. Håber du får det godt på mælkebøtte engen min egen skat.

Marius cuy født 17-10-2006 Aflivet d. 21-10-2010. Min aller dejligste Marius du var en dejlig rolig kæmpe som altid tiggede om ærteflager, når jeg kaldte Djussen som var dit kælenavn kiggede du op og ventede på en ærteflage. Du blev kun far til 2 skønne kuld unger, du havde dårlige ben pga. du var polydaktyl, og det gav dig alvorlige problemer her til sidst, du lå kun ned, og tissede på dig selv. Det var ikke værdigt og vi blev enige om at det var tid for dig at ta´afsted til mælkebøtteengen, hvor din skønne kone Valborg venter på dig. Åh gud hvor var det svært at lade dig ta´afsted. Jeg vil altid huske dig kære Djussen.

Cuy Sørine. Født d. 31-8-2008 Død d.18-3-2011. Min dejlige store Sørine, min store tigge gøj, jeg ved ikke hvad der var stødt til dig, men du lå død i dit bur idag, du lå lige så fint som om du bare slappede af, men du var taget afsted til mælkebøtte engen, hvorfor ved jeg ikke, men en ting er sikkert, du vil blive savnet af os alle i Marsvinehytten. Hyg dig min dejlige tøs !

Oline født 25-3-07. Død 27-4-11. Jeg faldt for dig med det samme jeg så dig på en udstilling, du var så smuk. Du har født nogle dejlige unger her hos mig så dine skønne gener lever videre. Det er så trist at vi skulle skilles allerede, men det var tid for dig at drage til mælkebøtte engen, min kære tøs du bliver savnet.

Cirkeline født nov.2007 Død d.6-5-11. Dejlige Cirkeline som kom i pleje hos mig gennem OASA og som jeg derefter valgte at beholde, da hun havde været så meget trist igennem. En dejlig stor pige som altid var stille og sød med de dejligste dybtrøde øjne og snehvid pels. Du lå død i dit hus i dag, jeg ved ikke hvad der var sket med dig, jeg havde ikke bemærket at noget skulle være i vejen med dig. Frygteligt at finde dig sådan min dejlige pige, håber og tror du nød din tid her i Marsvinehytten, vi vil savne dig allesammen.

Flora født nov. 2005. Aflivet 22-6-11. Så kunne du ikke mere lille Flora, du er den største tigge prinsesse jeg har haft. Du kom med mig hjem i 2005, du sad alene i et lille bur hos en dyrehandler, og du var vild som bare pokker, men det voksede du dig fra og blev min skønne lille pige. Hvor var det trist at vi skulle skilles, men alt andet ville have været egoistisk. Ha´det godt skønne tøs.

Hubert født d. 31-8-09. Død 9-5-12 Har mistet min skønneste Hubert dreng efter kastration. Du skulle kastreres så du og Martha kunne leve sammen, men sådan gik det ikke, håber du kan tilgive mig kæreste gris.

Nora ( Lenni ) født 23-3-2008 Aflivet d.7-8-2011. Min skønne Nora blev ramt af en hjerneblødning og blev lam i den ene side. Da jeg tog dig op flakkede dine øjne rundt og du var helt skæv i kroppen, jeg talte stille til dig og du faldt helt til ro og dine øjne blev rolige, men der var jo desværre kun en vej... du var en pige med stor personlighed og jeg vil altid savne dig min tøs..

Wilhelmina født 29-12-2010 Død d. 16-8-2011. Min skønne cuy pige lå død i sit hus idag. Du var drægtig og MEGET stor og det var lige op over, men noget gik galt og du døde med dine unger i maven, hvor er jeg trist jeg havde sådan glædet mig til du skulle blive mor og give dine gode gener videre, men det fik vi ikke lov at opleve os to. Ved du har det godt på mælkebøtteengen, men det var alt for tideligt du tog afsted min kære pige.

Ofelia født 15-2-09 Aflivet 2011. Ofelia var en gude smuk cuy, men desværre fik hun alvorlige tandproblemer, som hun blev opereret for og alt gik godt i 6 mdr hvorefter hun begyndte at skrænte og tabe sig så jeg valget at hun skulle have fred. Smukke pige jeg vil altid bære dig i mit hjerte.

Futte født ? Aflivet d. 18-6-12 Futte købte jeg for mange år siden, jeg har ingen oplysninger på hende. Hun var en meget lille bestemt dame som kun kunne bo med kastrater, og her hos mig har hun " slidt " 3 af dem op. Du var den sjoveste og skønneste lille dame, som på dine gamle dage begyndte at sove i sovepose, der lå du og hyggede dig og fik af og til mad på sengen. Jeg vil altid savne dig min kære skat.

Karla født ? Død d. 27-7-12 ca 5 år gammel. Jeg overtog Karla fra en dejlig familie pga allergi. Karla kunne man kun elske, en lille meget smuk pige som var meget kærlig. Du vil aldrig blive glemt min lille skønhed. Ha det godt på mælkebøtte engen.

Cuy Cleo født 5-8-2007. Aflivet d. 17-11-12. Smukke og skønne Cleo nu kunne du ikke mere, efter flere små sygeperioder som du kom dig rigtigt efter, var du nu blevet meget gammel og skidt tilpas og det var tiden for dig at drage til Mælkebøtte engen. Jeg vil aldrig glemme dig min skønne pige.

Rumle født 15-2 07 Aflivet d 23-2-12 Min skønne Rumle kunne ikke mere pga dårlig tandfunktion, du har lavet så mange skønne børn som lever rundt om i landet, en skøn dreng har du været, ha´det nu godt på mælkebøtte engen min skat.

Valdemar blev aflivet idag 3 år gammel. Alvorlige tandproblemer som trods behandling over 2 uger blev det ikke meget bedre, min Valdemar tabte sig forfærdelig meget og var tydeligt sulten, men kunne næsten ikke spise. Nu fik du fred min skønhed, håber ikke din sidste tid her hos mig var alt for slem skønne dreng. Vil altid huske dig.

Bonnie født 23-5-07. Aflivet 25-12-12. Jeg overtog Bonnie i September 2011. Hun var blevet afleveret hos dyrlægen, hun skulle aflives, familien gad hende ikke længere. Hun var en meget stille pige, og her i de sidste mange måneder var hun totalt blind. Her til morgen fik Bonnie en hjerneblødning, øjnene flakkede rundt og hun var panisk. Jeg sad med hende til hun var faldet helt til ro, og derefter blev hun aflivet. Lev livet videre på mælkebøtteengen min skønne lille pige.

Orla født 25-2-09. Aflivet 10-1-13 Min søde Orla led af div. hud sygdomme, og har siden jeg købte ham været i næsten konstant behandling med div medicin. Han tabte pelsen, kløede sig og til sidst kunne man tydeligt mærke at han ikke trivedes længere, han tabte sig og blev mere og mere stille. Jeg er så ked af at skulle ta afsked med dig skønne dreng, men nu blev det uværdigt for dig. Hils alle på den skønne mælkebøtteeng.

Holger stod til en aflivning da jeg overtog ham, den skønneste teddy dreng med en stor personlighed. I dag d. 26-2-13 lå du og var død, men jeg var godt klar over at tiden var nær. Din alder var lidt uvis men ca 5-6 år. Ha det godt skønne dreng, jeg vil savne dig .

Lotte Vom Edertal født 7-10-2011 Død 13-5-2013 Havde lige født 2 skønne unger som du døde fra, dine unger fandt jeg en plejemor til, men kun den ene unge klarede det. Du var en strid dame men en ualmindelig god mor, jeg vil savne dig.

Betti født 25-7-2010 Død 19-7-2013 Min skønne Betti hvorfor du allerede skulle herfra ved jeg ikke, men totalt chock at finde dig død her til morgen. Jeg nåede kun at have dig ganske kort tid, men du gjorde indtryk på både mig od din burkammerat Harald, vi vil savne dig min skønne pige !

Bella født i 2008 Død 12-8-2013 Jeg overtog dig i sept 2011 og du var en meget speciel og skøn pige. I morges lå du død i dit hus uden nogen forvarsel på at du kunne fejle noget. Jeg og dine burkammerater kommer til at savne dig.

Zeeva født 19-2-12 Død 15-8-13 I dag lå min smukke Zeeva død, en uge forinden havde du født for første gang og ungen lå død, jeg var så glad for at du trods alt havde det godt, men nu er du død, jeg forstår det ikke. Ha det godt min skønne pige jeg vil altid mindes dig.

Philina død d. 19-8-13 Jeg ved ikke rigtigt hvor gammel du blev men omkring 6 år. Jeg overtog dig fra dyrlægen da du skulle aflives, din familie gad dig ikke mere. Jeg nåede at have dig i 2 år og du har været noget af det skønneste. Tak for den tid vi fik sammen skønne pige.

Martha født 6-6-2010 Død 5-10-2013 Min skønne lille Martha døde i mine arme i dag, jeg er knust over at jeg allerede skulle miste dig min skønne pige. Jeg fik dig fra dyrlægen for 2 1/2 år siden fordi du skulle være aflivet, men du fejlede intet. Jeg er glad for at du trods alt fik lov til at få et dejligt liv her hos mig. Nu skal du forenes med Hubert som du elskede. Vil altid savne dig !

us teddy Ines ( kaldenavn Norma )købt i Tyskland. Født 14-2-2008 Schoko, buff, hvid. Aflivet d. 18-10-13. Norma havde det rigtigt dårligt og havde fået en meget stor knude på halsen, hun havde osse tabt sig en hel del, så hun skulle have fred. Jeg kommer til at savne dine besøg hver gang du var ude og løbe og en dør blev åbnet kom du løbende for at komme ind i det andet rum. Dejlig nysgerrig og fræk var du. Ha det godt min skønne pige, du vil være savnet.

Willy Von Den Räubermützen. Født 26-6-10 Aflivet d. 22-10-13 Min skønne Willy var blevet lam i bagkroppen, han blev kun far til et enkelt kuld unger i 2011 jeg ved ikke hvorfor han ikke ville parre længere. Han havde det skønneste sind og vil altid have en stor plads i mit hjerte. Vil savne dig min skønne dreng.

Wilbert født 8-10 10 Aflivet 22-11-13 Wilbert var en dejlig stor cuy som efterlader en masse dejlige børn rundt omkring, så hans skønne gener lever videre. Wilbert blev delvis lam i bagkroppen og måtte aflives. Du vil blive savnet min skønne dreng.

Sigurd født ca 2010 Papirer bortkommet. Død 18-12-2013 Min skønne CuMa dreng jeg aner ikke hvad der var galt med dig, men du lå lige så fint i dit hus her til morgen og var død. Du var sådan en dejlig nysgerrig og tiggende dreng, jeg vil savne dig så meget.

Tilou født 19-4-12 Død 18-12-13 Tilou var en kæmpe stor cuy pige som var meget vild og nærmest uhåndterbar, men skøn alligevel. For 1 uge siden fødte hun et kuld på 3 døde unger, og hun selv virkede umiddelbart helt ok, men idag lå hun død i sit hus. Det er rigtigt trist at du skulle herfra så tideligt skønne tøs.

Dario Von Den Räubermützen. Født d. 18-5-2011 Aflivet d. 5-4-2014 Min skønne Dario måtte idag tage afsted til mælkebøtteengen, efter at have skrantet og derefter totalt næget at spise, og med en alder på 3 år så var tiden inde. Jeg vil savne dig skønne dreng.

Bernhard født 9-1-2010 Død 8-7-2014 Min skønne Bernhard kunne ikke mere nu, du har gennem årene skrantet et par gange med kom ovenpå igen, men nu måtte du afsted til den skønne mælkebøtte eng. Elsker dig for altid min skønne dreng.

Silvie født ca. 2009 . Død 5-1-15 Smukke Silvie døde i mine arme idag 2-1-15 helt uventet fik hun problemer med at trække vejret og vi kørte afsted mod dyrlægen, men hun døde inden vi nåede frem. Selvom det ikke var så lang tid vi fik sammen skønne pige fik du hurtigt en plads i mit hjerte, din skønne familie og jeg vil savne dig.

Harald født ? Harald blev fundet i en container, jeg overtog ham d. 23-3-13. Død d. 5-1-15. Min skønne Harald Skrald lå død i sit hus idag, stille og roligt var han sovet ind, jeg aner ikke hvad årsagen var men kendte heller ikke hans alder, han skal nok have været en 4-5 år ca. Du vil blive savnet min skønne dreng som altid var nysgerrig og glad.

Luna CH teddy i himalaya chokolade. Født 8-7-2012 Aflivet d. 30-1-15 Min fine Svenske prinsesse Luna havde alvorlige tandprobemer og blev ved med at tabe sig så idag fik hun fred. Smukke lille pige jeg vil savne dig .

Oline Van Barnim født 11-2-14 Død d. 24-1-15 Jeg ventede på at du skulle føde dit første kuld unger og mit første kuld Red California men du døde med alle dine unger indeni og jeg var knust, min smukke pige hvor er det trist.

Phister født ? død 2014. Søde dreng du skulle have været aflivet, men jeg fik dig herhjem og du fik en god tid her sammen med 2 skønne damer, jeg vil altid mindes dig som en meget speciel lille dreng.

Santos født 13-9-12 Død 15-2-15 Min skønne fjollede Santos lå død i sit hus her til morgen uden forvarsel. jeg vil savne dig din fjollerøv.

Krølle født ? Død 13-3-15 Krølle flyttede ind her i marts 2014 og hun var en ældre pige, stor stille og rolig intet kunne ryste Krølle. Jeg nåede at have dig 1 år og det var så dejligt at kende dig søde pige.

Fifi født 17-5-13 Sad i en dyrehandel, var kommet ind sammen med sin mor som døde nogle dage senere. Fejl ernæret. Skøn og smuk pige Aflivet december 14 pga alvorlige hjerteproblemer. Lille smukke pige hvor er jeg ked af at vi ikke fik længere tid sammen, men håber du nød livet her hos mig.

Tori født 9-6-14 Død 22-3-15 Tori ventede sit første kuld unger og fødte 6 kæmpe unger d. 21-3-14 som alle lå døde og næste morgen var Tori osse død. så forfærdeligt at miste jer alle, havde glædet mig så meget til dette kuld og så gik det hele galt, håber i alle har det godt på Mælkebøtteengen.

Ludvig født 26-12-12 Aflivet 30-4-15 Min allerskønneste dreng måtte aflives idag, han blev lam i hele bagkroppen. Min skønne dreng jeg kan ikke beskrive hvor ondt det gør at have mistet dig, nu er mit håb bare at din skønne kone Daphne er drægtig så jeg kan beholde lidt af dig gennem dine unger. Hils på Mælkebøtteengen min skønhed.

Cato Født 11-4-2012 Gylden / hvid cuy han. Polydaktyl Opdrætter : Carl Albrecht, Belgien Cato vil ikke blive sat i avl før han er fuldt udvokset, dvs 1 1/2 år gammel, han vokser langsomt, så jeg vil se hans endelige vægt før jeg beslutter om han skal bruges. Han kommer af kæmpe store forældre så der er en mulighed for at han trods alt opnår en go størrelse. Han er utrolig smuk og han er dejligt sind så jeg håber inderligt. Cato er nu kastreret, han er ikke vokset som han skulle og kan derfor ikke bruges i avl...desværre ! Cato død d. 24-6-15. Snøft min skønne dreng er her ikke længere.

Werner ( rescue ) som mest blev kaldt Wilbur født ca. august 2013. Overtaget af mig i okt 2013. Blev kastreret i marts 15 og det gik fint, men i juni 15 kom der er kæmpe byld som han blev opereret for men 4 dage senere var min skønne Wilbur død. det var d. 27-6-15. Hvor er det trist at jeg ikke skal se dig mere søde lille dreng.

Mara født 18-5-10 Død 27-3-15 Mara min skønne vilde pige, du nåede at blive mor til 3 kuld og du var den bedste mor. Nu kunne du ikke mere, men du havde osse en høj alder af en cuy at være, og til dato min ældste cuy. Vil savne dig smukke tøs.

Født beg. af 2014. Nåede kaun at være hos mig i nogle måneder og lå pludselig død d. 9-6-15. Jeg havde sådan håbet på et kuld fra dig smukke pige og hvad du døde af vides ikke .

Zenta Født 9-8-2012 Gylden / hvid texel cuy hun. Opdrætter : Sylvia Glotzmann, Tyskland Aflivet 15-7-15 Skønne Zenta havde det meget dårligt idag og måtte aflives. Skønne stille pige, du vil blive savnet.

Min skønne Bertram født 2012 , død 24-10-15 . Du lå død i dit bur idag, aner ikke hvad der var sket med dig. En skøn dreng som blev født her og boede sammen med sin far. Er så trist over du ikke er her mere.

Elmer født Maj 2017 . Købt af mig 14-7-14. Aflivet 1-11-15. Lille søde Elmer blev reddet fra en dyreværnssag sammen med en masse andre marsvin, han forblev lille og lidt skrøbelig. Var meget dårlig og blev aflivet. et kort liv , men håber du nød din tid her hos mig. Savner dig lille skat.

Otto født 5/10-11. Aflivet 16/6-16 . Otto min skønne CuMa dreng fik en kæmpe stor urinsten, og var for svag til operation og måtte aflives. Vil altid mindes dig min skønneste dreng.

Bibi født 19/9-14. Død 2016 i forbindelse med fødsel og en stor unge som hun ikke kunne føde, døde Bibsen og alle hendes unger med hende. Sødeste pige du fik en speciel plads i mit hjerte.

Ella en lille skøn skinny pige som jeg overtog. En måned efter Ella flyttede ind her fik hun en hjerneblødning, men kom sig rigtigt fint. Nu kom der endnu en og den tog livet af lille Ella. Søde lille skat hvor er det trist du skulle herfra allerede, men håber din tid her var dejlig.

Røde min store skønne Cuy han måtte aflives pga sygdom, kunne ikke optage de vitaminer og mineraler han havde brug for og blev meget syg. Go rejse store skønne dreng.

Silke aflivet d. 6/8-16 pga en blæresten, jeg overtog Silke da ejer blev syg, hun var en smuk pige som jeg kom til at holde meget af.

Axel fra Fanø lå død idag d. 27/10-16 . For ca 6 mdr havde Axel en hjerneblødning som han kom sig over, men pludselig fik han væske i hele kroppen og lå død her til morgen. Du var sådan en speciel dreng med alle dine tæsser og dit nysgerrige sind. Det bliver et stort savn skønne Axel.

Skønne Lotti døde fra mig og sine 4 unger efter at have født, ungerne fik en plejemor og alle lever . Lotti var en meget sød Cuy pige og jeg var knust over at miste hende.

Sødeste Cuy Daphne blev aflivet 12/8-16 pga sygdom, hun havde de sidste 2 år boet sammen med en han Cuy, men blev aldrig drægtig..desværre , ville have ønsket at få unger efter hende. Jeg savner dig min skønhed.

Min dejlige Red California dreng , du nåede ikke at blive så gammel. D17/5-16 var du pludselig blevet meget syg og måtte aflives. Du var en skøn dreng og jeg savner dig.

Lille Sofie overtaget af mig i november 2015 og der var hun ca 3 år. Aflivet pga kæmpe byld d. 22/2-17. Hun var den sødeste lille pige som var nem for alle at omgås. Vil savne dig lille skønhed.

Hermann født d. 9/3-2011. Aflivet d. 1/3-17. Min skønne Hermann var meget sløj og blev aflivet idag, er sikker på at det var alderdom . Min søde dreng , jeg er glad for at jeg fik glæde af dig i så mange år, go rejse skønne dreng.

Lilje født 2010, flyttede ind hos mig i dec 2015. Aflivet 5/5-17 pga sygdom. Søde Lilje er her ikke mere, jeg vil savne dig skønne pige.

Vogteren købte jeg i dec 2016 på internatet i Rødovre en dejlig kastrat som passede på en flot damer og han gjorde det godt. Vi fik ikke så lang tid sammen for måtte aflive ham pga sygdom .

Bjørnen er idag d. 5/5 -17 blevet aflivet pga sygdom, min elskede Bjørn det var svært at sige farvel, men du havde det meget dårligt så blev nødt til at give dig fred.

Pus født april 2013. Overtaget af mig juli 2015. Aflivet 12/6-17. Lille Pus var meget sløj idag og havde tabt sig voldsomt, valgte at give hende fred. Pus du vil blive savnet.

Zeus født 2016. Aflivet juni 2017 pga alvorlige tandproblemer. Trist at du allerede skulle forlade os skønne Zeus, men kunne se at du ikke kunne trives med dine tandproblemer.

Lille søde Honey født i 2012. Død 26/6-17 Havde overtaget Honey for en uge siden og syntes hun skrantede lidt, hun skulle til dyrlæge idag, men hun lå død i sit bur her til morgen. Er ked af at vi ikke fik lov at have dig længere, søde søde pige.

Malika født 6/11-11 Aflivet Juli 2017 Søde lille Malika kunne ikke mere, efter ca 2 år på smertestillende medicin for gigt i ryggen. Du havde så ondt at du bed mig voldsomt og jeg gav dig fred. Du er savnet skønne tøs.

Viola født ? Aflivet d. 29/7-17 Søde lille Viola var blevet mæt af dage tror jeg , hun kom til mig i 2014 efter hun var blevet fundet i en busk i Rødovre, hun var ikke helt ung dengang. Du var det sødeste lille væsen og jeg savner dig allerede.

Lille My født engang i 2009 Aflivet 4-8-17 Lille My kunne ikke mere nu, en gammel pige på 8 år som jeg fik glæde af i 15 mdr. Min lille bitte skat du vil blive savnet så forfærdeligt meget .

Pjuske ( til venstre ) ca 4 , 5 år gammel. Søde Pjuske blev aflivet idag 29/10-17 efter at have været i behandling for blærebetændelse i en uge og det blev kun værre så hun fik fred. Skønne pige du vil blive savnet af mig og din datter Valnød.

Smedegaards Leffe ( CuMa) født 30-9-12 død 30-11-17. Min skønne gamle pige lå død her til morgen, lå med hø i munden og var sovet stille ind. Hun havde levet de sidste 3 år som delvis lam i det ene bagben og klarede sig fint. Kommer til at savne dig skønne tøs, men du gjorde det godt.

Werner/Wilbur..Nørrebro drengen født ca beg. af 2013. Aflivet 15/1-18 . Den skønneste lille dreng som jeg elskede højt blev aflivet idag pga en stor cancerknude i maven ved blæren. Vil altid savne dig skønne bandit.

Zeus født Aflivet d. 12/3-18 Zeus havde fået tandproblemer og kunne slet ikke spise længere, og fik fred. Du var en stille Cuy og blev far til et smukt kuld unger. Hils på mælkebøtteengen.

Sorte Slyngel født slutn af 2016 Aflivet d. 22/3-18 Min dejlige slyngel fik et anfald og kollapsede efter leg på gulvet, vil savne dig min stille goe dreng. Et alt for kort liv.

Smukke Eddie ( ham den lyse ) flyttede ind her i januar 2018, men nåede kun at bo her i ca 14 dage, han fik alvorlige tandproblemer og måtte aflives. Skønne Eddie jeg havde håbet på mange år sammen med dig og damerne du boede hos holdt allerede af dig. Snøft hvor trist.

Globus født nov. 2014 Aflivet d. 8/5-18. Jeg har mistet min skønne dreng som kollapsede og bare lå på siden lige pludselig , han måtte aflives. Snøft.

Tilly født 2015 aflivet juni 2018 pga meget stor urinsten og de voldsomme smerter havde givet hende trommesyge. Farvel skønne pige.

Smedegaards Orla født 21/6-15 Død d. 25/6-18 Min skønne CuMa dreng lå død i sit bur idag, jeg aner ikke hvad der var galt med ham, han havde ikke tabt sig og virkede frisk igår. Ha det godt min skønne store dreng.

Rasmine cuy født Juli 2017 Død Juli 2018 Rasmine var lånt ud til en parring men lå pludselig død i buret . Hun var en meget stille pige og utroligt smuk . Sov sødt skønne pige .

Valnød kom hertil i 2017 . Mor er død men idag døde Valnød osse ! Lille søde pige du vil blive savnet !

Marie født April 2013. Overtaget af mig 16-7-15 Aflivet oktober 2018. Søde Marie kom her med 2 veninder som allerede er taget afsted til mælkebøtteengen. Nu kunne du ikke mere sødeste Marie. Dine ben kunne ikke mere og du kunne ikke længere komme ud af dit hus og det var ikke værdigt længere. Du vil altid være husket søde pige.

Ulla født januar 2015 Overtaget af mig Juli 2017 Aflivet d. 15/12-18 Skønne Ulla kunne ikke mere og lå i sit hus og var på vej væk, vi hjalp hende godt afsted. Søde Ulla vil savne dig min lille charme pige.

Polly født i 2013 Flyttede ind her 1/10-17. Død februar 2019 Skønne Polly lå død i sit hus her til morgen, jeg aner ikke hvad der var galt med dig skønne pige. Du vil blive savnet. Jeg har sørget for at din bedste burven har fået sig en ny ven.

Rosa min store Cuy er blevet aflivet idag 14-3-19 . Rosa fik lungebetændelse og måtte i behandling med efter nogle dage på antibiotika ville hun ikke spise og jeg måtte hjælpe hende og det gik osse i et par dage men så opgav hun helt og måtte aflives. Du var en dejlig stor kæmpe som jeg altid vil huske .

Carolina min fine Cuy pige kunne ikke mere , jeg kan ikke finde billede af dig , men jeg vil altid huske dig og dit blide væsen. 3 1/2 år blev du og det var ikke meget men du var jo en Cuy så måske derfor.

Pjok født 2016 Død juni 2019 Lille søde Pjok lå død i sit hus idag, jeg ved ikke hvad der var sket med hende. Vil savne dig lille fine pige.

Min dejlige store sorte Cuy kæmpe er død. Han var en af mine egne unger og en meget blid cuy. Jeg vil savne dig Cæsar ♥️

Rosalina født 21/6-15 Død februar 2020 Rosalina var CuMa og den roligste pige. Vil savne dig skønne tøs.

Gunnar født 2016 . Død februar 2020. Gunnar var en lille bestemt dreng men var en dejlig dreng overfor sin burven Globus. De havde stor glæde af hinanden.

Speedy var 3,5 år da han flyttede ind hos mig i okt 2017. Død december 2019. En sød lille dame som vil blive savnet.

Pjuske var 1,5 år da hun flyttede ind her hos mig. Det var i maj 2015. Hun døde i Jan 2020 hun var en skøn pige og meget smuk.

Ebba overtaget af mig i maj 2019 alder ukendt. Blev lam i bagkroppen og måtte aflives i juni 2020. Jeg elskede denne pige som var helt speciel og fik en stor plads i mit hjerte.

Jackie født 2014. Overtaget af mig 2016. Aflivet 16/7-2020 Lille søde Jackie nu kunne du ikke mere men du har osse gjort det godt . Jeg kommer til at savne dig min lille nysgerrige pige .

Denne side er en minde side for de dejlige marsvin som har boet her hos mig og som var højt elsket og stadig savnet.

klik på billederne og læs lidt om dem , som er taget afsted til mælkebøtte-
engen !

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.01 | 11:30

Det er ok. kender du nogle på Sjælland der avler cuy eller nogle der har cuy til salg på sjæland

...
23.01 | 03:12

Hej ! Hun bor hos mig og er en stoor cuy pige . Jeg avler ikke pt . Mvh Anja

...
22.01 | 15:18

Hej. Har du stadig væk den røde cuy pige
Mvh tanja

...
09.01 | 15:05

Har du en lys (hvid/beige) sheltie hun til salg eller måske på vej? Jeg har haft en som ligner din “Pjuske” en del, og tænkte, at du måske kunne have avl🍀❤️

...
Du kan lide denne side